Årets Gruppträningsinstruktör

Personen ska vara motiverande, kunnig och ha det där lilla extra. Fulla klasser, egna idéer, god teknik, utbildning och förmåga att få kunder att stanna är ett måste. Personen ska sammankopplas med ord som inspiration, engagemang och innovativ. Och helst nå en stor målgrupp även utanför klubbens väggar.

I samband med detta godkänner jag att Stockholmsmässan hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets dataskyddspolicy. 

De nominerade är:

(Du röstar genom att fylla i formuläret längst ner på sidan)

De nominerade är:

(du röstar genom att fylla i formuläret längst ner på sidan)

Adrian Ljungqvist
Nordic Wellness Domkyrkan, Göteborg /
@Adrianljungqvist

Adrian strävar alltid efter att bli en bättre instruktör, medan andra går mot sina mål så SPRINGER han. Han inspirerar branschen genom sitt driv men också hans otroliga och genuina förmåga att lyfta andra. Han sprider glädje, kärlek och glitter till sina deltagare, klasser och kollegor varje dag och självklart blir hans klasser fullbokade med reservplatser direkt när klasserna släpps för bokning. 

Adrian sprider sådan glädje och energi på sina pass , alltid med ett leende på läpparna.Pushar oss deltagare, ser oss och får oss att känna oss grymma och ta i det lilla extra varje gång. Man blir lycklig i kropp och själ att träna med Adrian. Adrian gör vardagen till fest. En stjärna är han.

Aidin Saradjzadeh
SATS Zenit, Stockholm

När man går på Aidins klasser blir man alltid på bra humör. Han får alla som ska träna att känna sig sedda, oavsett om du är nybörjare eller har gått på flera av hans klasser tidigare. Han har en förmåga under träningen att få en att ta i det där lilla extra. En kombination av blod, svett och tårar tillsammans med en gemensam glädje under klassen. Han är aktiv under träningen och hjälper och pushar om vartannat.

Efter en träning med Aidin är man oftast helt slut, men med ett leende på läpparna, trots allt slit. Brukar sällan skriva recensioner om nåt, men om min åsikt kan få Aidin till toppen, som han verkligen förtjänar, så är varenda bokstav en droppe svett av glädje när man tränar med han som instruktör.

Alexander Triantafillou
Barry's Göteborg / 
@alexandertriantafillou

Det finns ingen annan som levererar som Alex. Pass efter pass pushar han oss alla att prestera lite mera. Han bygger och programmerar sina pass med övningar och musik som ingen annan. Allt är nästan för perfekt! Han ser alla i rummet och pushar precis när man känner ”nu orkar jag inte mera” då är han där och får en att ta i det där lilla extra. Han har fantastisk energi, kraft, pepp, glädje och grym musik på sina pass! Aldrig någonsin blivit så motiverad av en tränare innan. Jag har varit på många olika pass både på olika ”vanliga” och på barrys och har aldrig varit med om något liknande. Sånt engagemang och framförallt rolig och bra träning.

Angelika Pavlovic
Tullinge GymMix / @Angelika096

Angelika ger alltid det lilla extra på sina zumbaklasser. Hon har fartfyllda, roliga klasser och fångar motionärerna och får oss att vilja dansa ännu mer. Angelikas sprudlande glädje visar sig genom hela passet och sprider verkligen glädje och positiv energi. Den energin och utstrålningen hon har är oslagbar! Det finns ingen som får en att känna sig så trygg på ett pass som Angelika! Och vad kul hon gör träning! Hon är dessutom pedagogisk och peppar sina deltagare att nå nya höjder.

Anja Karlsson
www.moves.se /
@_anjakarlsson_

Anja är en fantastiskt inspirerande person. Hon får en alltid att känna sig sedd och  som man tillhör den stora "moves-familjen". En underbar attityd när hon leder pass både cool och rolig men också seriös när det passar bäst. Man längtar alltid till Anjas pass! Jag var vilsen, för ett år sedan öppnade jag dörren på Moves och Anja välkomnade mig med öppna armar, hennes pass slutar alltid med ett leende även om det är ett trött leende. Jag kommer att tänka på låten, Aldrig ska jag sluta älska dig (och allt du gör) vill jag lägga till. Tack för att jag fått en ny familj när min egen är nästintill obefintlig. Tack för att du ser mig och peppar och bromsar mig när jag behöver vila.

Billy Magg
Hälsokompaniet i Arvika / @billymagg

Han är den som får alla i salen att känna sig glada o sedda efter ett pass och lämnar inget åt slumpen! Spelar ingen roll om det är en klass mitt i veckan eller på ett event, han ger alltid 100% för att leverera träningsmagi. Han är inte bara en sjukt duktig gruppträningsinstruktör, han blir som en vän till alla deltagare! Han får folk att ha kul, att skratta och framför allt att komma tillbaka! Sättet han lär ut på gör att alla hänger med och man får verkligen ett lyckorus efter varje pass!  Hans pass är höjdpunkten på veckan för såå många på hälsokompaniet! Man känner sig så sedd, omtyckt och duktig på hans pass tack vare honom och hans energi!

Charlotta Blom
Nordic Wellness Landvetter /
@charlottablom77

Kunnig, inspirirerande, coachar mig och de andra till oanade höjder/ vi klarar det vi inte trodde! Framförallt under pandemin när Charlotta hade gruppträningar utomhus med egna program som gjorde att livet blev ljusare för många av oss under denna i annars fruktansvärda tid. Hon gjöt mod och lust i oss, gav oss glädjen att träffas och träna tillsammans i ur och skur. Alltid positiv, alltid ett nytt program. Allt ”corona säkert”. 

Jag är oerhört tacksam för allt Charlotta gjort för oss och all tid och energi hon lagt ner för att göra alla pass tuffa, roliga och utmanande. Nu är vi tillbaka inomhus och lika roligt är det! Charlotta är utbildad advanced Les Mills instruktör och bekostat utbildningen själv; allt för att kunna coacha oss mot nya höjder! Hon är våran ledstjärna och vårt guldhjärta! Jag hoppas innerligt att hon får guldhjärtat då hon är mer än värdig.

Elin Peters
Bromölla spinning & gym / @elinpeters

Jag har en bakgrund med kraftig övervikt. Jag hittade till Bromölla spinning & gym där jag smått började testa på Elins gruppträningspass. Ett blev till flera, och nu är jag fast, och i en aktiv livsstil. Elin gjorde att jag tog tag i mitt liv, och även håller kvar vid min nya livsstil. Hon är en glädjande, tydlig och kunnig instruktör, och det märks att hon har flera års erfarenhet. Fruktansvärt inspirerande och pushande, och den sista lilla biten när man knappt orkar mer, då är hon där och peppar på och ger den sista lilla styrkan. Hon fixar alla pass som instruktör med bravur, och hon är mer än värd denna titel. Proffsig på alla sätt det bara går! Det är svårt att veta vart hon kommer vara i framtiden, för hon går med enorma kliv framåt i sitt yrke! Inte ett pass jag ångrat, och inte ett pass där jag inte har haft ett leende på läpparna, tack vare Elin!

Evelina Eklund
Nordic Wellness Örebro /
@evelina_eklund

Evelina lägger ner sin själ i alla förberedelser för att kunna leverera så bra pass som möjligt. Hon ser varje individ och är noga med att anpassa så att alla kan vara med. Oavsett om hon håller i BODYCOMBAT eller RÖRLIGHETSTRÄNING så lyckas hon, med glimten i ögat, få den mest vältränade att känna sig utmanad, samtidigt som hon ger den nya deltagaren rätt förutsättningar för att lyckas!

Evelina brinner för gruppträning och för Dig och Din träning.
Att träna för henne på Nordic Wellness eller på något träningsevent runt om i landet, är något alla borde göra - För då får de en träningsupplevelse de sent glömmer!

Felipe Leyton
Nordic Wellness Malmö Baltzarsgatan / @felipeleyton.se

Felipe har en unik förmåga att skapa pass med en grym teamkänsla. Han lyckas dessutom göra det med individer med helt olika förutsättningar och träningsbakgrund. CrossChallenge passen är definitivt favoritpassen just av den anledningen - man maximerar sin egen prestation oavsett om man är nybörjare eller avancerad, oavsett får man ut sitt yttersta. Han är oerhört motiverande, ser sina deltagare, bryr sig genuint och stämmer även av efter passen. Flera riktiga vänskapsband har knutits tack vare hans pass och den känsla de ger. Skapar en extremt fin känsla på gymmet och det finns en klar anledning till att det är vida känt att hans pass bokas upp inom 20 sekunder från de släpps.

Feras Alkhatib
Bromölla spinning och gym /
@Feras_khateb10

Ödmjuk kille som är väldigt bra på att lära ut och han ger verkligen 100 % när det gäller träning med sina grupper. Man kan verkligen se passionen i allt han gör och det smittar av sig. Han ger sån otrolig energi och är verkligen en inspirationskälla som man ger allt för under varje pass.

Filip Rollin
Nordic Wellness Kviberg Arena Göteborg 

Grym instruktör, alla älskar Filip ! Han är alltid glad och får träningen att bli så enkel och rolig, dessutom väldigt duktig instruktör som lär ut stegen på ett enkelt sätt. Det finns en mycket god anledning till att hans pass alltid är fullbokade. Det första han alltid säger är att ”vi är här för att ha roligt, det gör inget om ni gör fel bara dansa o ha kul”. Det smittar verkligen av sig och stämningen är alltid på topp, vi har så kul på Filips pass. Han är helt enkelt bäst!

Frida Ekberg Bennecir
Danzfit Trelleborg /
@danzfit.trelleborg

Du går alltid från Fridas pass med ett leende på läpparna! Hon delar med sig av sin energi när hon håller i sina pass och hon får en alltid att känna sig välkommen. Frida utmanar och pushar en med massor av pepp och glimten i ögat. Frida har många års erfarenhet av dans och är en driven instruktör som hjälper deltagare att träna/dansa med alla sinnen! Hon lär ut med stor noggrannhet och får med alla på tåget. Hon är en stor inspiration då hennes glädje syns i allt hon gör. Hennes barnklasser är populära och hennes kompetens lyser genom även här. Hon är omtyckt av både föräldrar och barn. Hennes passion och engagemang spider glädje åt alla.

Gabriel Hurtado Fuenzalida
Nordic Wellness Göteborg, Lindholmen / @Gabrielm.hurtadofuenzalida

Gabriel är den bästa instruktör jag träffat på någonsin. Han är kunnig, ödmjuk, får alla att känna sig välkomna, duktiga och kämpa lite extra. Han bjuder på sig själv med glimten i ögat och har självdistans. Han ger oss alla energi, utan att vara "gåpåig". Han välkomnar alla, gammal som ung, personer med funktionsvariation eller skavanker. Han har alternativ till alla! Jag bytte klubb när han bytte klubb, klarar mig inte utan denna beroendeframkallande träning.  Han har också stöttat många till att bli instruktörer och att sedan utvecklas. Han kör många olika klasser (6 st) så träningen blir varierad.  Han är där för oss, inte för att glänsa själv. En riktig stjärna!  

Hanni Godoy
Nordic Wellness Torslanda /
@hannigodoy

Med sin positiva energi och träningsglädje pushar hon alla sina deltagare att orka lite till. Hanni använder sin kunskap om träning för att förklara och visa hur (och varför) man gör övningar på ett sätt som får både nybörjare och återkommande deltagare att utvecklas. Underbar energi, fantastisk glädjespridare och mycket kunnig.

Hon skapar personliga relationer och får alla att känna sig välkomna och sedda på sina pass. På Hannis pass tränar och svettas man tillsammans!

Jessica Nilsson
Nordic Wellness Karlskoga / @Crazyjessica

Det finns tränare och så finns det Tränare. Vissa människor har en karisma och en förmåga att fånga en grupp och skapa entusiasm med en blick, ett ord eller ett leende. Jessica är en av dem.

Som tränare har Jessica en unik förmåga att se varje individ som kliver in på hennes pass. Den personliga feedbacken, kombinerat med hennes värme och hennes stora humor gör varje träningstillfälle till en show som ingen vill missa.

Oavsett dag eller tid på dygnet fyller Jessica sina pass med entusiastiska deltagare. Deltagare som kommer tillbaka gång efter gång - år efter år.

Hennes glädje, engagemang och höga krav på sig själv smittar av sig på deltagarna och få alla att ta ut sig lite mer, att kämpa lite hårdare och att komma tillbaka för mer.

Johanna Norell
Starkare mammor /
@Astrongerversion

Johanna är en kunnig och personlig instruktör som får varje deltagare i gruppaktiviteter att skina. Hon pushar lagom och har en positiv inställning. Johanna berättar om tekniska variationer och vad de ger för resultat för träningen. Johanna ser alla i sin grupp samt pushar och hejar på, hjälper till med små justeringar som gör stora skillnader. Har ett driv och motiverar en till att träna på ett roligt och välmående sätt. Känner mig både utbildad och som att jag utvecklats och dessutom väldigt stark efter några månader med henne som tränare. Grym är hon!

Jordan Farrell
Nordic Wellnes Drottninggatan / @Jordanleefarrell

Med en förmåga att vecka efter vecka skapa nya upplägg för sina gruppträningspass, och genom passen instruera, hjälpa till att justera tekniken och samtidigt peppa alla deltagare att ge allt och lite till, så är Jordan den kunnigaste och mest inspirerande instruktören jag träffat och tränat med.

Han lär sig namnen på deltagarna och kan på så sätt verkligen motivera alla som är med på passet och göra det där lilla extra. Han skapar sann träningsglädje! Jag är så glad att jag har hittat till Jordans klasser! Dom är otroligt roliga, utmanande,endorfinkickande, svettiga och jobbiga men på ett härligt sätt! Jag längtar alltid till nästa klass så fort den jag är på är över.

Kim Rindehed
Nordic Wellness Lidingö Larsberg @Kimster4ever

Kim lägger ner mycket tid för att få musik som stämmer överens perfekt med alla rörelserna. Det ger så mycket extra energi som gör att man rycks med och orkar så mycket mer. Otroligt stor skillnad jämfört med de klasser där musiken bara rullar. Perfekt timing med musik och rörelser i alla Kims klasser. Hon är alltid glad och inspirerande och har glimten i ögat. Hon är enastående.

Kristofer Larsson
Nordic Wellness, Örebro Arena / @stoffe2go

Kristofer är en inspirerande instruktör som man alltid måste hänga på bokningsknappen för att få en plats hos. Han har en härlig energi och sprider stor glädje i salen oavsett om han haft en bra eller dålig dag. Han är en fantastisk dansare och han kan få vem som helst oavsett ålder att dansa och hänga med och han hänger gärna med oss utanför gymmet också. Han gillar att lära sig nya saker och har gått olika utbildningar och instruerar inte bara dans. Man kan inte vara ifrån honom och hans glädje. När han bytte gym fick han med sig ett helt gäng. Han är vår glädjespridare och man går alltid ifrån passet med ett leende på läpparna.

Lina Lundgren
Västergympan, Lund

Lina har varit verksam i många många år och kört gruppträning utomhus 2 dagar i veckan 1 timme varje pass. Hon står där i alla väder redo att leda dom som vill vara med, hon pushar precis lagom mycket. Helt ideellt. Tack vare henne har jag personligen kommit i bättre form precis som många andra, hon har verkligen inspirerat mig att röra på mig mer. Vill man vara med och gå rundan är det bara att dyka upp och man är fri att vara med så länge man vill, så det ställs inga krav utan man tävlar bara mot sig själv. Lina är fantastiskt duktig på att leda. Hon kombinerar humor och lagom hård träning med ett galet bra flow mellan de olika uppgifterna. Hon välkomnar alla och förklarar olika nivåer så att alla kan vara med, oavsett hur mycket man kan sedan innan. Världens bästa ledare helt enkelt!

Maria Lindgren
First Class Gym Gävle / @marialindgren77

Maria är instruktören som fyller gruppträningssalen både som instruktör och genom sin roll som gruppträningsansvarig. En roll hon haft under många år och alltid på Gävles ledande gym, nu senast på First Class Gym Gävle. En superstjärna som aldrig tappat ödmjukheten och som genom sitt prestigelösa, kompetenta och inkluderande ledarskap fyller sina pass (såväl konceptklasser som egna) och sitt gym med medlemmar. Ett sant guldhjärta som under många år gjort allt för att erbjuda Gävleborna den bästa gruppträningen. Hon är alltid peppade och pushande och gör att man kör slut på sig själv, vilket är det bästa med att gå på grupp pass.

Marica Nordqvist
Nordic Wellness Odenplan /
@maricanordqvist

Marica är ett energiknippe som får med hela gruppen från stor till liten. Alla ska med och hon låter ingen känna sig utanför utan alla är del av zumbafamiljen. Marica både dansar och instruerar bra! Hon har en stor variation i sina danser och ser inte bara till att alla hänger med, utan hon ser även till att lyfta varje individ i rummet: nya som gamla medlemmar. Vi går ALLTID därifrån med glädje och energi! Magiskt!

Micha Bakker
True Workout, Vasastan, Stockholm / @Human.mvmnt 

Micha inspirerar, motiverar och coachar oss alla dagar, hela året om, få oss att göra vårt yttersta. Kl. 06:30 på morgonen. Utomhus. I alla väder. Extremt tekniskt kunnig, genuin, pushande på exakt rätt sätt. Motiverar mig att vilja träna utomhus varje dag året om!

Han lyckas att få det svåraste att verka enkelt och roligt och varierar passen så att de känns spännande. Alla känner sig välkomna, blir sedda och han följer vår utveckling och pushar oss att utveckla oss själva.

Tack för att du vill att vi ska lyckas!

Mikaela Ahvenainen
SATS Vasastan, SATS Stureplan /
@mikaela.mickan

Mikaela är den mest inspirerande, motiverande, starkaste, genuina och häftigaste instruktören i GRIT STRENGTH och THE TRIP jag vet. Hon fyller klasserna med sin passion till träning och förmedlar kämparanda på ett vis bara hon kan. Hon lägger ner timmar i veckan på att träna inför sina pass som är mellan 30-45min, så hon vet exakt hur deltagarna ska göra och ta i på sin egna maximala förmåga. Hon visar alla vägen till sina mål och sätter alltid deltagarna i centrum på ett ödmjukt och utmanande vis. Hon är inspirationen själv och man känner "Waaaooww!!" när man går på hennes pass. Hon går sin egen väg och inspirerar andra till att göra samma sak. Man måste bara gå på pass med Mickan!

Natalie Ryberg
STC Rollsbo / @Natalieryberg

Natalie är en grym instruktör med urhärlig energi! Väldigt duktig som gruppträningsinstruktör och  sätter alltid andra främst och väldigt driven. Hon är alltid så glad och bemötande! Positiv med mycket energi. Jag får alltid extra glädje efter hennes pass, trots att man är trött så är man som euforisk.

Paula Mendes
SATS Göteborg /
@Paulamendesfitness

Zumbapass med Paula är en upplevelse med Entusiasm och stort hjärta. Man känner sig upprymd både under passet och efteråt. Alla känner sig välkomna till Paulas Zumba pass! Under passet får hon med sin tydlighet och samtidiga dansskicklighet alla att känna sig som en stjärna!  Tack vare henne samlades det in 88.000 kr till bröstcancerforskningen i samband med Zumba eventet Party in Pink som hon anordnar i oktober varje år! Man vill bara fortsätta träna även om passet är slut för att det är så roligt varje gång. Hon förtrollar alla i gruppen med sitt leende, engagemang, motivation, energi och positivitet. Om någon ska hyllas då är det Paula för hon är vårt Guldhjärta.

Petra Larsson
Studio DQ, Stockholm / @studiodqpetra

Magiska klasser med det där extra. Genomtänkt med säkerhet och glädje som ledord. Kunnig, nyfiken och positiv. Svårt att gå på någon annans klass efter att ha deltagit på Petras. Jag har aldrig lämnat en av Petras klasser utan ett leende, darrande ben och svetten som droppar från pannan. Att hon besitter en energi och outtömligt förråd av kunskap och övningar vet vi som besöker hennes klasser. Oavsett om det är pole, booty, dans eller styrka. Grymmaste instruktören ever! Årets gruppträningsinstruktör är Petra! 

Rawaz Mardan
Become An Athlete /
@rawazmardan

Rawaz är alltid glad och ödmjuk, han är tuff men har alltid glimten i ögat.
Han har otrolig koll på alla medlemmars skador och kapacitet i alla olika övningar. Rawaz utstrålar en makalös positiv energi som snabbt sprider sig i träningslokalen.
Han kan vända en dålig dag till en bra dag genom sin otroliga glädje och engagemang, Man ser alltid fram emot hans pass.

Rawaz är en fantastisk människa som förändrat mångas syn på träning till något positivt. Genom att anpassa övningarna för varje individ får han alla att känna att träning är möjligt. Han har fått många vardagsmotionärer att utvecklas till nivåer de inte trott varit möjligt från början.

Rawaz förtjänar verkligen den här utmärkelsen för han brinner för sina medlemmars välmående. Han håller pass så fulla av energi och jävlaranamma som gör att man går därifrån helt slut men uppfylld av ny energi samtidigt. Peppar alla med sin catch phrase: Fucking Djur

Sanna Eklund
Nordic Wellness Linköping / @Sannae77

Sanna Eklund. Vart börjar man? Hon får en att ÄLSKA träningen. Hon får en att vilja boka alla hennes pass. Hon får en att hitta energin till att träna. Fullbokade pass! Hon ger sån glädje till alla på passen, sån glädje till träningen. Hon ser till så att du får den absolut bästa träningen, att du ger allt, samtidigt som det blir den absolut roligaste träningen någonsin! Hon gör att du längtar till nästa inbokade pass med henne. Sånt engagemang!!! Hon är min och alla andras drivkraft & förebild. Hon gör att man aldrig känner dig ensam. Hon engagerar sig i VARJE individ på passen. 

Hon är helt fantastisk! Jag önskade att alla kunde ha en Sanna i sitt liv, att jag har den äran på gymmet. Jag känner mig lyckligt lottad! Hon är min drivkraft och motivation på gymmet. Jag går och tränar endast för att hon får mig att älska träningen och glömma bort det tuffa. Hon får en till resultat, svett och glädje istället för tårar. Sanna Eklund bör hyllas och är definitivt årets gruppunstruktör!

Sofie Näslund
Actic Gävle /
@s_n_a_s

Vill vi få fler att träna gruppträning? Klona Sofie Näslund till alla gymmen! Sofie är en rutinerad gruppträningsinstruktör - och det märks. Hon har det i ryggmärgen vilket gör att hon kan lägga 100% på att peppa och instruera sina deltagare. Trots att hon går igenom alla föräldrars värsta mardröm så sprider hon träningsglädje till var och en på sina pass. Hon ser alla deltagare och får alla att känna sig speciella och välkomna. 

Där Sofie är - där har jag mitt medlemskap! Sofie är en stjärna. Oavsett hur trött eller otaggad man är inför ett pass så försvinner det samma sekund man sätter foten i träningssalen med Sofie. Den energi och kraft hon förmedlar går inte att beskriva, den måste upplevas! Dessutom är hon alltid där och pushar en, när man är helt säker på att man inte klarar mer så kommer Sofie och motbevisar en varje gång!

Susanne Johansson
Medfit Flemingsberg / @sussiemoves

Oavsett när har Susanne alltid ett stort engagemang, en "obotlig" entusiasm och uppvisar därtill en stor glädje i det hon gör som innebär ett enormt stort mått av inspiration för oss som tränar för/med henne. Klasserna är alltid fulltecknade och de som en gång varit med på hennes gruppträningspass kommer alltid tillbaka! Alltid glad engagerad och tydlig som instruktör. Har det lilla extra som gör att du tar ut det lilla extra. Fantastisk som medmänniska, lyhörd för ditt välbefinnande, att du ska må bra! Finns ingen bättre och roligare instruktör än Susanne.

Årets Gruppträningsinstruktör sponsras av

Tessan Berkovits
WE Sigtuna /
@tessanpt

Tessan är en så underbar och fin människa! Hennes pass är helt fantastiska och man fylls med jättemycket energi när man är på hennes pass. Man känner glädjeruset i hela kroppen och hon peppar alltid alla till max och får en att känna sig välkommen och trygg oavsett vilka förutsättningar man har. Hennes pass är höjdpunkten på veckan och man känner verkligen hur mycket hon brinner för sitt jobb och hur engagerad hon är! Det finns INGEN som skapar så mkt glädje i en gruppträningssal. Det finns INGEN som förmedlar så mkt kärlek och positiv energi som Therese! Hon är bäst.