Årets Klubb/Gym

Anläggningen ska i första hand vara innovativ. Dessutom stå ut och våga ta egna grepp. Ordet trendsättande är ett plus, samtidigt som det måste finnas ”Business as usual” för att överleva. Här tas dock inte lönsamhet eller omsättning upp som grundkriterium, då en banbrytare ofta får ta den största kostnaden för utveckling.

I samband med detta godkänner jag att Stockholmsmässan hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets dataskyddspolicy. 

De nominerade är:

(Du röstar genom att fylla i formuläret längst ner på sidan)

Du kan nominera i följande kategorier: 

Active Form
Gävle / @activeform

Med grym pepp, kunskap, personlig service och känsla vill jag nominera Active Form för att ha levererat under brinnande pandemi. De har skött coronapandemin exemplariskt och tagit till alla möjliga åtgärder för att säkerställa kundernas säkerhet med bl.a bokningssystem för att träna, som dom också fortsätter med oavsett släppta restriktioner. Familjär och trevligt gym där man alltid känner sig trevligt bemött, sedd och trygg. En klart värdig vinnare!

Become An Athlete
@becomeanathlete

Den här anläggningen har en personlig och inkluderande stämning. Dom har lyckats skapa en plats med ett community bland medlemmarna som får folk att trivas och växa. En klubb som blir ens familj, med pass som man längtar till, instruktörer som blir ens nära vänner och träningsvärk man lär sig att älska. Här lämnas inget åt slumpen!

Bergslagen Sportcenter
Köping / @bergslagen_sportcenter

Bergslagen sportcenter är gymmet för alla, vare sig du är styrkelyftare, tränar crossfit, gillar spinning eller bara vill gå lite på ett motionsband. Det finns något för alla! På gymmet möts alla åldrar och många olika kulturer med det gemensamma intresset av att jobba med hälsan.
Gymmet har varit igång några år nu men grabbarna som äger stället slutar aldrig att överraska med nyheter och förbättringar genom att vara lyhörda för vad medlemmarna önskar. Ett komplett ställe helt enkelt!

First Class Gym Gävle
Gävle / @firstclassgymgavle

Det finns många gym men väldigt få som First Class Gym Gävle. Välmåendet ökar så fort man kliver genom dörrarna på anläggningen och oavsett om du är nybörjare (och bara tanken på gym gör dig obekväm), träningsvan, ung, senior, nyss gått igenom graviditet och förlossning så känner du dig sedd, trygg, bekväm,  motiverad  och välkommen på anläggningen redan i receptionen. Man har vågat tänka nytt och flyttat upp boxen ur källaren och istället gjort det till anläggningens hjärta. Instruktörerna lyckas med bedriften att vara superstjärnor OCH prestigelösa, inkluderande och mänskliga. Att anläggningen också är stans snyggaste är bara en bonus. Gymmet fick en tuff start. Att som ettåring möta en pandemi är ingen lätt match men de tog sig igenom det, hela tiden med medlemmarnas välbefinnande i fokus och nu är det dags att ge tillbaka och skänka kärlek till gymmet som alltid levererar förstklassig träning!

FitRanX Karlskrona
Karlskrona / @fitranxkarlskrona.thestudio

Träningsklubben FitRanX är som en enda stor familj där träningskulturen är öppen, familjär och kreativ. De har ett rejält nytänkande för att hela tiden vara på tårna för att förändra och förbättra för alla medlemmar. De ger ett stort stöd för oss alla. Under coronatiden visade de verkligen prov på att ta hand om alla medlemmar och business as usual men med smarta anpassade lösningar trots allt som pågick! Hatten av för denna klubb och dess tränare!

Forma Framtid
Eksjö / @formaframtid

Robin är en ung driven nyföretagare som skapat något stort med Forma Framtid mitt under en pandemi. Som ny ägare har han satsat på gym/massage/friskvård på ett helt fantastisk sätt för oss som besöker Robin med personal. Här gör man ständigt saker för oss medlemmar som skapar mervärde. Som att bygga hinderbana utomhus, möjlighet till uteträning, skapa minievent, golftävlingar, medlemskvällar, ta in föreläsare med mera. Det här har blivit min andra familj.

Gym & Fitness Luleå
Luleå / @gymmetsverige

GYMMET Luleå är ett kvalitetsgym med bra energi och positiva människor. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller om du har varit med länge. Här stöttar och pushar alla varandra till max. Du hittar ett brett utbud av både maskiner träningsupplägg och erfaren personal som kan hjälpa dig vidare med dina nästa mål. På GYMMET Luleå är vi som en familj där alla vill hjälpa varandra.

Ironworks Göteborg
Göteborg / iw24.se

Det är tydligt att personalen har ett stort hjärta och  brinner för sitt jobb.
Här erbjuder man sina medlemmar det absolut bästa i träningsväg och det finns en stor variation av maskiner och redskap som uppfyller önskemål och stimulans för att varje enskild medlem. Fina lokaler, otroligt  gym, alltid fräscht, stimulerande, trevligt bemötande från att man tar klivet in genom dörren och inpirerande ställe på alla sätt och vis. Det är också tydligt att man lyssnar på vad varje medlem önskar och man vill alltid deras bästa. Familjekänslan på gymmet av högsta klass och man längtar alltid tillbaka.

Att man vet om att Olov som äger anläggningen sliter nästan dygnet för att det ska vara tipp topp varje dag gör verkligen att man unnar honom och gymmet all framgång. Han har hjärta av guld och får gymmet att kännas som ditt egna hem. Har du inte besökt Ironworks i Göteborg har du verkligen missat något.

Legandary Gym
Umeå / @legendarygymumea

Ett generöst gym med ett klart fokus på var de ligger på marknaden. Legendary Gym i Umeå arbetar varje dag i veckan, året om, med att hålla deras gym uppdaterat med den bästa utrustningen på marknaden. Dem åstadkommer detta genom att aktivt fråga oss medlemmar om vad som saknas eller önskas till gymmet för att uppfylla våra träningsbehov.  

Men den absolut viktigaste anledningen till att jag, och många andra, vill nominera Legendary Gym till Sveriges bästa gym är för deras varma välkomnande till alla. Personalen gör ett fenomenalt jobb att skapa en familjär känsla bland medlemmar i gymmets lokaler. Medlemmarna kan, på grund av detta, känna sig trygga på Legendary Gym oavsett tiden på dygnet man tränar. För många är Legendary Gym deras andra hem där dem kan slappna av från vardagens stress.

Medfit
Flemmingsberg / medfit.se

En anläggning med bra utrustning och stora ytor. Ett ställe där både vård och friskvård bygger brygga mellan verksamheten, där såväl elit som den med fysisk aktivitet på recept tränar tillsammans. Ett ställe med gruppträning, gym och PT; och terapeuter samverkar med grym kompetens och en glädje genom allt. Ett starkt innovativt gym som rymmer allt under samma tak för ditt välbefinnande! Fantastisk personal som  är där för dig i din resa till ett hälsosamt liv. Lyhörd för just dina önskemål.

Motala Fitness Center
Motala / @motalafitnesscenter

Ett komplett gym med härlig atmosfär. Där alla är välkomna och alla kan känna sig bekväma.  Ett gym med proffsig personal som ser sina medlemmar och lyssnar till dem i oerhört stor utsträckning. Lätt det trevligaste gymmet jag tränat på och det är välutrustat, fräscht och man får en ständig känsla av att ägarna vill göra sitt absolut yttersta för att detta ska vara bästa gymmet som finns för alla medlemmar.

Moves & Motivation
Växjö / @moves.se

Trots att Moves ”bara” är en gruppträningsstudio så är dom omåttligt poppis i lilla Växjö. På grund  av sin fantastiska anläggning där upplevelsen i samband med träningen blir en makalöst härlig kombo så har de vunnit många som kanske inte räknas som tränande personer till att röra sig!

Club-känsla med dovt ljus och hög volym gör Moves till mer än en träningsanläggning, det är en upplevelse!! Nya medlemmar tillkommer varje dag då de verkligen tagit stort ansvar i pandemi-tiden som varit.
Det lilla gymmet med störst hjärta!

Nordic Wellness Jakobsberg
Jakobsberg / @nordicwellnessjakobsberg

Otroligt skön familjekänsla som smittar av sig från personal till medlemmar. Här går man verkligen den extra milen för oss medlemmar och man känner sig både sedd och uppmärksammad.  En plats där alla är välkomna oavsett träningsbakgrund eller status! Här pushar vi varandra vidare mot våra mål! På nordic i jakan som många säger har vi något speciellt, vi har en gemenskap med alla som tränar och personalen. Man känner sig alltid välkommen och ser fram emot att komma till gymmet efter jobbet. Personalen på nordic jakobsberg är nog dom mest dedikerad jag sett, otroligt omhändertagande, omtänksamma, snälla och roliga.

Revive
Kristianstad / @revivekristianstad

Ett gym som lyssnar på medlemmarna, med diverse grupper så som viktgrupp, styrkegrupp, Xfitgrupp skapade de tidigt gemenskap, men varför sluta där? De fortsätter att lyssna på vad vi medlemmar vill ha genom att ta in experter för smärtgrupper, mammagrupper etc. Kostschema och hjälp, föreläsningar inom kost och vikt, stark genom klimakteriet osv.

Som många andra gym har de ju så klart kosttillskott etc, men även kläder för alla i familjen, food box och det senaste är att de har egna lunchlådor "revivemeal" med kcaloriberäknade hemlagade innehåll.

Jag kan verkligen säga att Revive Kristianstad är innovativa trendsättare som går mot strömmen och skapar ett unikt gym! Det lilla gymmet med det stora hjärtat med ägare som hela tiden utvecklar sin verksamhet.

Starkare mammor
Enskede / @starkare_mammor

StarkareMammor är ett renodlat ställe där mammakroppen står i fokus. Coacherna är så extremt kunniga och proffsiga i både gruppträning och personlig träning, och dom ser till helheten. Hos starkare mammor mår kroppen bättre men jag blir även gladare. Deras koncept ger möjlighet till att träffa vänner och förgyller vardagen med både rörelse och ett ställe att umgås på. Guld värt i en grå och trist vardag!

Trygga fitness
Kristianstad / @tryggafitnesskristianstad

Jag har tränat på en del gym genom åren men aldrig någonsin känt mig så väl bemött som på Trygga, som hela tiden anpassar sig efter sina medlemmar! Medlemmarna så som jag får vara delaktiga och medbestämmande, vare sig det gäller skapande av nya innovativa pass, inköp av redskap, skapande av olika arrangemang eller smoothiesmaker. Trygga fitness är precis vad de säger, en anläggning som skapar trygghet både för nybörjare som mig men även de som är gamla i gamet. Här byggs band mellan generationer. Fantastisk personal, alltid ett stort leende och väldigt tillmötesgående. Det kan inte bli bättre!

Visby Träningscenter
Visby / @visbytraningscenter

Ett ägarbyte som resulterat i en enorm satsning och nytändning både vad gäller lokaler, boostade instruktörer och  information genom sociala medier. Trots denna ”transformation” finns ändå det goa hjärtliga tilltalet kvar, mellan instruktörer och deltagare, i omklädningsrum och under passen. Det är som fågeln Fenix rest sig ur askan under detta ägarbyte! All cred till Sara och hennes team!  De satsar och lyssnar på medlemmarna! Gemenskapen är fantastisk! Professionella instruktörer! Nya fantastisk utveckling av gymmet med massor av nya maskiner! Och mera på gång. Följt och tränat här i snart 40 år!! Alla är och känner sig välkomna, oavsett träningserfarenhet och förutsättningar.

Årets Klubb/Gym sponsras av