Årets PT

En vinnande Personlig Tränare ska vara drivande, välutbildad och ha förmåga att både träna den lilla individen och den stora mästaren. Vidare måste personen ifråga ha goda sociala egenskaper, samt gärna stå ut i mängden avseende både metodik och träningstaktik. Hög synlighet i social medier och printmedia är ett plus, då synlighet bygger vår träningsbransch både kort- och långsiktigt. 

TOPP 5:

Du kan nominera i följande kategorier: 

Anna Lennartsdotter Lindbom
@Progress_by_allAnna får både min kropp å knopp att må bra, hon är så kunnig! Hon har hjälpt både mig med egna övningar som jag kan göra hemma och jag har följt hennes pass. Hon gör så att det är låg tröskel att vara med och ha kul! Bäst!Daniel Blom
Padelfirst Gym Örebro/ 
@ptblom


Daniel Blom har tränat många poliser genom åren, dels genom förberedande träning inför pliktverkets prövning (många vänner till mig) men också MIG och många av mina kollegor som redan är anställd inom polismyndigheten. Han bidrar inte bara till vår fysiska styrka men också till vår mentala styrka som verkligen är viktig i vår yrkesroll. Daniel har fötterna på jorden, ett härligt engagemang och hans sociala kompetens är enorm. Han överraskar alltid med olika träningspass och övningar som man aldrig tidigare stött på! Fantastiskt kreativ! Daniel bidrar inte bara till min personliga utveckling utan även till samhället i stort eftersom polisyrket är ett så pass viktigt yrke och han uttrycker ofta hur viktigt han tycker att vårt arbete är för Sverige! Vi tycker han bidrar till det, minst sagt!!!Jill Sköldinger
Jills PT Studio / @jillskoldinger

Jag har tränat med Jill i snart fem år nu och jag har inga planer på att sluta. Varje måndag ska bara inkludera Jill. haha. Det känns konstigt annars. Jag har aldrig tyckt att träning är roligt. Hatat att svettas. Men nu längtar jag efter varje måndag. Min kropp tackar henne och även min omgivning då jag är så mycket gladare och piggare än jag var för fem år sen. Sluta aldrig va dig Jill. du är bäst!

Julia Danek
www.hyprsthlm.se / @Juliadanek

Jag vill nominera Julia Danek för hennes positiva sätt att skapa träningsglädje o engagemang och att hon ser till varje individ i ett stort sammanhang. Hon har ett otroligt driv och smittar av med sin glädje att träna, peppa, pusha till sina kunder till ett hälsosammare och starkare ”jag”. Julia har en lång och gedigen kunskap inom träning, kunskaper hon förmedlar på ett ödmjukt sätt. Även om Julia besitter gedigna kunskaper fortsätter hon att utveckla sig själv inom yrket. Senast med kunskaper inom gynekologi inför sina PT-pass med kvinnor som behöver hjälp att bli stark inför, under eller efter en graviditet plus till de populära MAMA BOOTCAMP klasser som Julia regelbundet kör.

Peter Carlsson
Levels Health Club / @ptpeterworld

Peter öppnade dörrarna för mig att förstå vad bra mat och rutiner gör för underverk. Jag fick mitt liv tillbaka tack vare Peters hjälp. Tappade närmare 20 kg på 20 veckor med hjälp av Peters kostplan. Från att knappt vilja träffa människor då jag var så obekväm med mig själv, satt hemma nästan gömd i stora myskläder och dagligen ledsen pga övervikten, till att jag blivit en glad och hälsosammare människa igen. Peter är värd alla medaljer en PT kan få pga hans proffsiga väg att hjälpa människor till en sund hälsa.

Årets PT sponsras av