Årets Gruppträningsinstruktör

Personen ska vara motiverande, kunnig och ha det där lilla extra. Fulla klasser, egna idéer, god teknik, utbildning och förmåga att få kunder att stanna är ett måste. Personen ska sammankopplas med ord som inspiration, engagemang och innovativ. Och helst nå en stor målgrupp även utanför klubbens väggar.

Topp 5

De nominerade är:

(du röstar genom att fylla i formuläret längst ner på sidan)

Goizeder Caballero
Sats Tuletorget (Sundbyberg) / @zumbaskian

Jag vill nominera Goizeder av den enkla anledningen att han är en fantastisk instruktör och har det största hjärtat av dem alla. 

Han är en otrolig och inspirerande dansare, därtill en tydlig samt motiverande instruktör. Han har tillsammans med sin fru skapat en ”zumba-familj” dit alla deltagare kommer, utbyter god energi och känner genuin värme. Ung som gammal, med eller utan förkunskaper tas alla emot med öppna armar på Goizeders pass. 

Han är one of a kind och förtjänar därför mitt guldhjärta, alla dagar i veckan! Goiz är den mest energigivande och engagerade tränaren och jag är alltid fylld av glädje efter ett träningspass med honom. Han levererar och inspirerar en fantastisk zumba med den bästa energin och musik

Helena Holck Clausen
Move360, Åhus  / @helenaholckclausen/ @move360hc


Helena är en fantastisk inspiratör och peppare. Hittar alltid alternativa rörelser i gruppträningen om det behövs, anpassar efter individen. Pigg och glad som person. Gör att man gör sitt absoluta bästa. Verkligen ett hjärta av guld och gör att man vill komma tillbaka snart. 

Hon är en driven och entusiastisk ledare som ständigt ser och ger nya lösningar på träning som passar alla. Hon ger lösningar för den enskilde och för gruppen, då hon alltid ser alla. Hennes engagemang ger en otrolig glädje och energi, man känner en fantastisk gemenskap då man kliver innanför dörren till hennes fina gym. 

Genom pandemin hittade hon lösningar för att alla skulle kunna fortsätta träna trots restriktioner.

Marica Nordqvist

STC Hötorget / @Dancingwithmarica
Marica är så mycket mer än en instruktör som håller i gruppträning. Hennes pass sträcker sig bortom danssteg och måsten. 

Det ger en chans för alla att landa där de känner sig trygga och vad de behöver och har möjlighet till den dagen. Samtidigt tummar hon inte på dansen/låtarna och har alltid tänkt till med tillåtande och även utmanande koreografier. Rörelseglädje och -nytta i sin fulla potential! Det hela smittar av sig och bidrar till energi och en fin gemenskap, givetvis under men också utanför salen/passet. 

Marica och hennes danspass lyckas på så sätt göra ett speciellt intryck, vilket utan tvekan är här för att spridas vidare. Hon är ett sånt härligt energiknippe och sprider så mycket glädje!

Simon Nilsson
Endorfin Alingsås / @zupersimon


En otroligt duktig instruktör o glädjespridare. Kan lyfta en från sitt lägsta till högsta på bara ett pass. Simon är alltid en inspiration till träning. Han ser och lyfter alla i träningssalen med sin energi, kunskap och vägledning. Man vill alltid gå på Simons pass och man vet att man alltid får mer energi efteråt. 

Han står för gott värdskap på klubben där alla känner sig välkomna och sedda oavsett ålder, kön eller träningserfarenhet. 

Han gör att jag orkar mer, vill mer och visar hur genom att vara en enanstående och fantastisk inspiratör. Finns inte superlativ nog för att beskriva hans energi och drive som han så generöst delar med alla. Ödmjuk o zupertuff.

Sofia Harre Wallén
Actic / @ptsofiaharrewallen

Sofia har alltid ett leende på läpparna och glimten i ögonen oavsett vilken klass hon ska köra och det kvittar om det är på morgonen eller kvällen. Hennes pass är som en stor energikick och det smittar alltid av sig så man går alltid därifrån med ett stort leende på läpparna, nynnandes på någon härlig melodi och svetten lackandes och runt hörnan väntar träningsvärken! Längtar alltid efter hennes pass och den inspiration som hon ger oss deltagare är guld värd - därför är hon mitt Guldhjärta och även andras.

Årets gruppträningsinstruktör sponsras av: