Årets Klubb/Gym

Anläggningen ska i första hand vara innovativ. Dessutom stå ut och våga ta egna grepp. Ordet trendsättande är ett plus, samtidigt som det måste finnas ”Business as usual” för att överleva. Här tas dock inte lönsamhet eller omsättning upp som grundkriterium, då en banbrytare ofta får ta den största kostnaden för utveckling.

TOPP 5

Du kan nominera i följande kategorier: 

Brick
@brick_gym / Göteborg

Ett bemötande som är utöver det vanliga, långt över vad man kan förvänta sig för en så stor träningsanläggning. 

Högsta kvalitet på allt från tränare, inredning och utbud av varierade klasser. De lyckas kombinera det personliga med ett stort utbud med allt från yoga till intensiva klasser utomhus. Deras egna konceptklass BRICK Crush får energin i studion att vibrera! På det hittar de på kul event för oss medlemmar. Helt klart bästa gymmet i Göteborg. Snygga lokaler och grym personal!

Mfitness
@mfitness/ Falkenberg

Överlägset Sveriges mest välskötta och välplanerade gym. Otroligt professionell och engagerad personal som alltid får en att känna sig välkommen. Fantastiskt snäll personal. Marcus och Pelle, far och son,  som äger gymmet ger alltid ett sånt fint bemötande. 

Du hittar allt du vill ha. Finaste och renaste gymmet jag varit på. Jätteskön stämning och mycket ordning. Hela gymmet borde va en förebild till anndra gym.

Sporthuset i Surahammar
Surahammar/ @sporthusetsura

Sporthuset i Surahammar har allt man kan tänka sig, - engagerade och hjälpsamma tränare - ett stort utbud av träningspass både grupp och enskilt - ett genuint intresse att hjälpa alla att komma igång med sin träning - fräscha o fina lokaler - ett stort välutrustat gym - ständigt ute efter att utveckla verksamheten framåt - lyssnar på sina "kunder" och anpassar träningsutbudet efter förfrågan. Sporthuset i Surahammar drivs av ett härligt, inspirerande, engagerande o underbart gäng med "kundens" bästa i fokus!

Stark - Gym & Fitness
Södertälje/ @stark.sodertalje

Ett gym med enastående känsla som lockar gamla som unga, nybörjare som proffs och erbjuder oss medlemmar en upplevelse utöver det vanliga. 

Kör frukostar/grillningar sista lördagen varje månad (förutom under pandemin) har event så som iron world tour där vi fick träffa legenderna Branch Warren och Guy Cisterno bland annat. 

Stark är ett gym med grym och allsidig maskinpark och oslagbar atmosfär. Som ett ”riktigt gammalt byggar -gym” fast med modern utrustning

STC Hötorget
Stockholm/@stchotorget

En klubb som utstrålar en känsla av glädje, kärlek och gemenskap när man kliver in för dörren. 

Helt enkel en träningsupplevelse mitt i city med lyxig inredning ner till den minsta detalj, stort och brett utbud av maskiner och fria vikter och den senaste inom gruppträning. 

Passionerad personal som alltid levererar first klass service med glädje och gör gärna den lilla extra som behövs. 

En klubb och utrustning av toppkvalite, personlig och engagerad personal och inspirerande instruktörer och PTs. 

Jag har aldrig mött ett gym som skapar en så gedigen och hemtrevlig känsla som detta och hoppas fler får möjlighet att besöka och uppleva den gemenskap och glädje som finns innanför väggarna. 

Tack STC för ett gym att trivas på!

Årets klubb/gym sponsras av: