När du registrerat dig så kommer du få en personlig länk som ger dig tillgång till alla programpunkter.

REGISTRERA DIG NU!

Till det viktiga temat Sustainability & Climate kommer bland annat Maria Soxbo, journalist och medgrundare till Klimatklubben, Shoka Åhrman, expert på beteendeekonomi och Matthew Brown, trendexpert och ägare av ”Echochamber” att hålla inspirerande föredrag. Fulla av kunskap, framtidspaningar och hållbara spaningar och tips. 

Sustainability & Climate
18/8

På temat Intellectual Property är det PRV, Patent- och registreringsverket, som har samlat ett antal aktörer och experter inom varumärke, design och upphovsrätt. Här kan du till exempel lyssna när Lidija Glavas, från PRV, berättar hur immaterialrätten är viktig att ha med i tankarna för en formgivare och designer och när Anton Blomberg, Strategisk samordnare PRV, pratar och ger handfasta tips om piratkopiering.

Intellectual Property
19/8

När temat Trends & Forecasting står i fokus är det bland annat Formex trendexpert Lotta Ahlvar som presenterar Formex tre trender som tar med oss till tre olika idévärldar. Men du kan också lyssna på Londonbaserade D-Cipher/FM:s chefsredakör Christine Foden som är känd världen över för hennes känsla för färg, form och design, Louise Klarsten, vd och ägare av ColourHouse, Laurie Pressman, Pantone Color Institite, US och många fler. 

Trends & Forecasting
20/8

I samband med detta godkänner jag att Stockholmsmässan hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets dataskyddspolicy.